Tango su samčiais

Tango su samčiais

2012 m. rugsėjo 24 d.

Vištienos mišrainė su marinuotais pievagrybiais

1 stiklainis marinuotų pievagrybių
3 virtos bulvės
3 virtos morkos
maždaug 100 gr.tarkuoto sūrio
3 virti kiaušiniai
3 marinuoti agurkai
poras
maždaug 300 g virtos vištienos
majonezo
petražolių,
druskos, pipirų pagal skonį (jei bulvės,morkas, vištieną virsite pasūdytame vandenyje tada druskos nereiks)

Bulvės,morkas,kiaušinius,agurkus sutarkuojame.Agurkus nuspaudžiame.Petražolės smulkiai supjaustome.
Vištieną ir porą supjaustome.
Į salotinės dugną sudedame vištieną, ant jos dedame porą ir sutepame majonezu.
Toliau dedame sluoksniais tarkuotos bulvės, morkas,kiaušinius,agurkus ir sūrį.Kiekvieną sluoksnį sutepame majonezu ir apibarstome smulkintomis petražolėmis..
Ant viršaus sudedame marinuotus pievagrybius.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą